Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden dışarıya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara şık şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız yıkılmaz başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil keyfiyet simultane kapının mümkün olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Tek Kanatlı Yangın Bapları; Yek kanatlı tasar çizimıyla, sıkıntılı mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın çabucak emniyetli bir çıkış sağlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en şık fiyat politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa dışarıya, haricen başlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

özge nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir köstek konulması yerinde, yangın bapsına giden koridor nahak eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

üste, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

istanbul Yanggın kapısı fiyatları İşyeri ve özel mevki dairelerinde, mektep ve umum tesislarında ivedili durum ve kontralaşılmasını istemediğimiz durumlarda can kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page